Libero Comfort pelenka

Libero Comfort pelenka

Hagyományos tépőzáras pelenkák széles kínálatát találja ebben a kategóriában. Kifogástalan minőségű Libero comfort pelenkák több méretben és kiszerelésben megrendelhetők.


5termék 15

Pár mondatban összefoglaljuk miért jó választás a Libero Comfort pelenka.

A gyártói múlt és a márka generációkon átívelő ismertsége az, ami már önmagában elég lenne ahhoz, hogy ezt a terméket válaszd. Már több mint fél évszázada gyártja az Essity cég a Libero pelenkákat. Ez idő alatt a rengeteg visszajelzés alapján, hatalmas fejlődésen esett át a gyártott termékek minősége. Ezt a tényt az északi országokben ismert független minősítő cég is megerősítette azzal, hogy a Nordic Swan Ecolable ökocimkével ellátta a pelusokat.

Lássuk, hogy mit biztosítanak a pelenkák 

- Légáteresztő anyag, amely szárazon tartja a baba érzékeny bőrét. A Libero puha, lélegző, nem szőtt külső anyaga lehetővé teszi a levegő áramlását, szárazon és kényelmesen tartja a baba érzékeny bőrét, és minimálisra csökkenti az irritációt.

- A puha gumik simává és puhábbá teszik a terméket a lábak körül, és megakadályozzák a szivárgást. A vékony és hajlékony mag szoros illeszkedést tesz lehetővé a lábak között. Függetlenül attól, hogy a baba ül vagy fekszik, áll vagy jár, a pelenka könnyen alkalmazkodik a mozdulataihoz.

- Nyújtható oldalak és derékpánt. Lágyan átöleli a baba derekát, hogy jobban illeszkedjen.

- A Libero pelenkák tépőzáras fülekkel rendelkeznek, amelyek a pelenka elejére vannak rögzítve, amelyek a tökéletes illeszkedés eléréséhez annyiszor nyithatók és zárhatók, ahányszor szükséges. Akár ül, akár áll a baba, a rugalmas derékpánt és a kampós rögzítés alkalmazkodik a baba mozgásához.

- A szuperabszorbens mag megakadályozza a szivárgásokat.

- Folymatos magas minőséget. Nincs eltérés a csomagokban található termékek között.

- Klór illetve latexmentes anyagok felhasználásával készünek, így csokkentve a bőriritációt.

- A csomgolás legalább 50%-ban újrahasznosított anyagot tartalmaz.