10.000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk

Libero Comfort pelenka

A Libero Comfort tépőzáras pelenka

egy nagyon népszerű és kényelmes pelenka. Ez a pelenka az egyik legjobb választás a kisgyermekes szülőknek, akiknek fontos az egyszerűség és a praktikusság.

A pelenka anyaga puha, száraz és kényelmes érzést biztosít a baba bőrének. A tépőzáras rögzítőrendszer kényelmesen alkalmazkodik a baba testéhez, és biztonságosan tartja a pelenkát helyén, garantálva a baba kényelmét és a szülők nyugalmát.

A Libero Comfort tépőzáras pelenka számos szuper funkcióval rendelkezik. Az egyik az úgynevezett „double leak-barrier” technológia, amely a pelenkán található dupla tömítéssel védi a baba bőrét a nedvességtől és a szivárogtató anyagtól. Ez az innovatív megoldás garantálja, hogy a pelenka mindig száraz maradjon, és a baba bőre egészséges legyen.

A pelenka vastagsága változó, hogy minden gyermeknek megfelelő legyen, így az újszülöttek és a nagyobb csecsemők is megtalálják az igényeiknek megfelelő méretet és vastagságot. Az extra puha és légáteresztő anyag használata azt jelenti, hogy a baba bőre nem irritálódik és légzése biztosított, ezzel hozzájárulva a baba kényelméhez és egészségéhez.

A Libero Comfort tépőzáras pelenka könnyen használható, és gyorsan cserélhető. Az újszülötteknek és a kisgyermekeknek pedig naponta többször is cserélni kell a pelenkát. A tépőzáras pelenkák alkalmazkodó képessége miatt a Libero Comfort pelenkák használata különösen egyszerű és gyors.

Összefoglalva, a Libero Comfort tépőzáras pelenka az egyik legjobb választás a kisgyermekes szülőknek, akiknek fontos az egyszerűség, a kényelem és a minőség. Ezek a pelenkák mindig szárazak, kellemes érzést nyújtanak a baba bőrének, és biztonságos rögzítést biztosítanak. Ami pedig igazán fontos, hogy a Libero pelenkák hozzájárulnak a baba egészségéhez és a szülők nyugalmához.



Pár mondatban összefoglaljuk miért jó választás a Libero Comfort pelenka.

A gyártói múlt és a márka generációkon átívelő ismertsége az, ami már önmagában elég lenne ahhoz, hogy ezt a terméket válaszd. Már több mint fél évszázada gyártja az Essity cég a Libero pelenkákat. Ez idő alatt a rengeteg visszajelzés alapján, hatalmas fejlődésen esett át a gyártott termékek minősége. Ezt a tényt az északi országokben ismert független minősítő cég is megerősítette azzal, hogy a Nordic Swan Ecolable ökocimkével ellátta a pelusokat.

Lássuk, hogy mit biztosítanak a pelenkák 

- Légáteresztő anyag, amely szárazon tartja a baba érzékeny bőrét. A Libero puha, lélegző, nem szőtt külső anyaga lehetővé teszi a levegő áramlását, szárazon és kényelmesen tartja a baba érzékeny bőrét, és minimálisra csökkenti az irritációt.

- A puha gumik simává és puhábbá teszik a terméket a lábak körül, és megakadályozzák a szivárgást. A vékony és hajlékony mag szoros illeszkedést tesz lehetővé a lábak között. Függetlenül attól, hogy a baba ül vagy fekszik, áll vagy jár, a pelenka könnyen alkalmazkodik a mozdulataihoz.

- Nyújtható oldalak és derékpánt. Lágyan átöleli a baba derekát, hogy jobban illeszkedjen.

- A Libero pelenkák tépőzáras fülekkel rendelkeznek, amelyek a pelenka elejére vannak rögzítve, amelyek a tökéletes illeszkedés eléréséhez annyiszor nyithatók és zárhatók, ahányszor szükséges. Akár ül, akár áll a baba, a rugalmas derékpánt és a kampós rögzítés alkalmazkodik a baba mozgásához.

- A szuperabszorbens mag megakadályozza a szivárgásokat.

- Folymatos magas minőséget. Nincs eltérés a csomagokban található termékek között.

- Klór illetve latexmentes anyagok felhasználásával készünek, így csokkentve a bőriritációt.

- A csomgolás legalább 50%-ban újrahasznosított anyagot tartalmaz.

Árukereső.hu