Pommette pelenka

Pommette pelenkák egyre népszerűbbek a hazai szülők körében.

Folyamatos jó minőségben és több kiszerelésben elérhetők webáruházunkban.
A termékek között találsz gyári illetve gazdaságos pelenka csomagokat is.
Hagyományos nadrágpelenka és az egyre népszerűbb bugyipelenka is szerepel a Pommette kínálatunkban.
Ezekből a pelusokból értékesítünk a legnagyobb mennyiségben. Visszajelzések alapján egy jó ár-értékkel rendelkező termék.


38termék
 

Mit kínál neked a Pommette pelenka?
Jó minőségű, de elérhető árú pelenkát keresel a gyermeked számára? A webáruházunk kínálatában most egy igazán nagyszerű termékpalettával ismerkedhetsz meg. Ha kíváncsi vagy a részletekre, tarts velünk egy rövid összefoglaló erejéig.

Néhány gondolat a Pommette pelenka márkáról
A Pommette pelenkák gyártója egy francia cég, ami az utóbbi években elég komoly elismertségre tett szert. A vállalkozás története több, mint 30 évvel ezelőtt vette kezdetét, amikor az addig spanyol tulajdonban lévő, pár hónapja létrehozott pelenkaüzemet a francia SNC, Celluloses de Brocéliande vásárolta meg. A gyár kezdetben 2 gyártósorral és 27 alkalmazottal működött, Bretagne történelmi régió szívében.

Az SNC nem titkolt célkitűzése az volt, hogy a termékeit nem csak a hazai, de a nemzetközi piacokon is megismertesse a potenciális vásárlókkal. A rendszeres beruházásoknak köszönhetően a pelenkák ma már több országban egyre növekvő népszerűségnek örvendenek. A gyártelep jelenleg 20 000 négyzetméternyi területet foglal el, ahol a termékek a legmodernebb gépek felhasználásával, magas termelési kapacitás mellett készülnek. A cég kutatási és fejlesztési részlegén dolgozó szakemberek pedig folyamatosan azon munkálkodnak, hogy a saját márkás Pommette pelenka hatékonyságát maximális szinten növelni tudják, miközben ár-érték arányban is piacvezető szerepre törekednek.

Megbízható minőség kedvező áron
A Pommette pelenka Franciaországban már régóta ismert terméknek számít, közel 2000 bölcsődében használják napi szinten. A pelus egy független minősítésen esett át, amelynek keretein belül az OEKO-Tex intézet a STANDARD 100 tanúsítvánnyal látta el. Hogy mit is jelent ez valójában? Szülői oldalról annyit, hogy egyik Pommette pelenka sem tartalmaz az egészégre káros anyagokat.

A minőség másik mutatói azok a pozitív visszajelzések, amelyeket a gyártó az anyukáktól, apukáktól és általában a gondozóktól szokott kapni. Ők azok a személyek, akik a mindennapi használat során tapasztalhatják meg a termék előnyeit. Ezek a valós Pommette pelenka vélemények a fejlesztők munkáját is jelentősen megkönnyítik, hiszen közvetlen módon vizsgálhatják az eredményeket.    

Ismerd meg a Pommette pelenka családot
A francia gyártó termékei Magyarországon is széles körben kaphatók, a Pommette Premium Active vagy a Pommette Agility pelenka rövid időn belül a magyar édesanyák kedvencévé vált. Hogy mit is tudnak biztosítani ezek a termékek a babák számára?

A Pommette pelenka légáteresztő képességéről a jól szellőző mikropórusok gondoskodnak, amelyek megakadályozzák, hogy az érzékeny babapopsi kipirosodjon. Mivel a termék magában tartja a nedvességet, így hosszú időn át kényelmes viseletet ad. Ezt a komfortérzetet a pamutszerű, rendkívül puha anyag is fokozza.  

A pelenka webshop kínálatunkban a hagyományos kialakítású termékeken túl, gyorsan felhelyezhető Pommette bugyipelenka is kapható. A pelenkák változatos színvilágban és mintázatban vásárolhatók meg. A gazdaságosabb vásárlás érdekében ajánljuk figyelmedbe a havi kiszerelésű, 200 darab pelenkát tartalmazó csomagunkat is. Tekintsd meg a Pommette termékeinket, és add le pelenka rendelésed még ma!

Árukereső.hu