Bella Happy pelenka

Bella Happy pelenka: a jól ismert régi márka, nálunk kedvező áron rendelhető!


Amit ezekről a pelusokról tudni kell 

Szárazon tartja a baba bőrét egész éjszaka: az abszorbens rétege magában tarja a nedvességet, tartósan száraz érzést biztosítva.

Légáteresztő kialakítás: könnyű lélegző borításának köszönhetően a gyermek bőre tud szellőzni, így elkerülhetjük a bőr irritációját. 

Tökéletes illeszkedés: minden fejlődési szakaszban lévő gyermeknek pontos illeszkedést és mozgásszabadságot biztosít. Ezt az anatómiailag meghatározott kialakítás és a rugalmas tépőzárak teszik lehetővé.


12termék 112

A következőkben összefoglaljuk, hogy miért is lehet bízni a Bella Happy pelenkában.

Cégalapítástól a mai napig.

A Bella Happy pelenkákat a TZMO csoport gyártja, ami 1951-es alapítása óta vezető szerepet tölt be Európában a női és gyermek higiéniai termékek gyártásában. Valamint egyre nagyobb szerepet vállal a felnőtt ápolási árucikkek forgalmazásában. Több gyártó egységet is létrehoztak szerte a világban, így Magyarországon is. Az innovatív ötletek keresése, új anyagok fejlesztése és létrehozása a technológiai részlegek, laboratóriumok és a kutatás-fejlesztési egység fő feladata. Ez az együttműködés ideális feltételeket teremt az új ötletek létrehozásához és azok gyakorlati megvalósításához.

 

A Bella Happy az egyik legjobb minőségű termék márka gyermekek számára. 

Sokéves tapasztalatuk és a legkorszerűbb technológia alkalmazott kombinációja lehetővé teszi, hogy olyan termékeket biztosítsanak, amelyek megfelelnek a gyermekek és szülők minden igényének. A gyermekek jólétét értékelik a legtöbbre.
Termékeik magas minőségének köszönhetően számos országban elnyerték a vásárlók bizalmát és hűségét. Örömükre szolgál, hogy babapelenkáik segítenek a szülőknek, megkönnyítve és kényelmesebbé téve boldog gyermekeik mindennapi gondozását.

Pelenkáink kitűnnek olyan öt egyedi tulajdonsággal, amelyeket a világ minden tájáról érkező anyák javaslatai alapján fejlesztettek ki:

 

LÉLEGZŐ - felületi réteg engedi a bőrt lélegezni

LATEX MENTES – a baba biztonsága az első, ezért – nincs latex

ODOR STOP – semmi rossz szag

GYORS ÉS MAGAS FELSZÍVÓDÁS - ha a baba száraz, a baba nem sír!

KLÓRMENTES – nem tartalmaz durva vegyszereket a gyengéd bőrért

Árukereső.hu