Kézbesítés jellemző időtartama 2-4 munkanap

XLS futárszolgálat házhozszállítás : 5000-19999 Ft rendelés esetén: 1490 Ft; 19999 Ft rendelés felett 890 Ft

GLS csomagpontra szállítás: 0-19999 Ft rendelés esetén: 1090 Ft; 19999 Ft rendelés felett: 890 Ft

Kedvezményes 690 Ft-os szállítási díj: Bp XX és XXIII kerületbe illetve Dunaharaszti, Alsónémedi, Taksony és Ócsa településekre

Libero pelenka

Libero pelenkák remek áron. Kiváló minőségű Libero termékek hosszú ideje bizonyítanak. Szárazon tartja a babád bőrét hosszú időn keresztül. Jó kialakítása miatt kényelmes viselet a gyermekeknek. A nedvességet gyorsan magába zárja, így a gyerkőc bőrét nem irritálja. 
A Libero pelenkákat több mint 50 éve gyártják. Ezalatt az idő alatt a pelenkák alaposan megváltoztak, de a cél mindig ugyanaz volt. A lehető legkényelmesebb és működőképesebb  terméket tudjuk biztosítani a gyermekeknek. Minden pelus szigorú minőség ellenőrzési folyamaton megy keresztül mielőtt a kiskereskedelmi piacra kerülnek. A gyártás során felhasznált összes anyagot az Essity cég átfogó vizsgálatnak veti alá. Így érhető el, hogy a baba biztonságban legyen a mindennapos használat során. A legfontosabb dolgok a pelenkával kapcsolatban a nedvszívó képesség, kényelem és a biztonságos alapanyag. Ezért az egyik legnépszerűbb márka már hosszú évek óta.
Árukereső.hu