10.000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk

Libero Up&GO bugyipelenka

Libero bugyipelenkák tökéletesen illeszkednek a baba hasára. Inkább a nagyobb intenzívebb mozgást végző gyermekek számára ajánlott. A rugalmas derékrész és a biztonságos lábgumik nagyszerű illeszkedést és mozgásszabadságot biztosítanak. Kettős szivárgásgátlók és szuperabszorbens mag, amely biztosítja, hogy ne szivárogjon a pelus. A puha és lélegző anyagok felhasználása biztosítja, hogy puha és száraz maradjon a baba bőre. Könnyen cserélhető még a mozgékony, aktív gyermekeknél is.


1termék 11

Libero bugyipelenka gyártásáról röviden:

A gyártásánál figyelembe veszik a környezeti tényezőket is. Különösen nagy gondot fordítanak arra, hogy a csomagolóanyag elkészítésekor 50 százalékban megújuló anyagokat használjanak. Illetve a termék előállításához, tanúsítottan megújuló energiát használnak fel. Ezekkel a folyamatokkal kiérdemelték az északi hattyú jelvényt.

Bőrbarát:

Bőrgyógyászatilag tesztelt, hogy a lehető legtermészetesebb és gyengéd legyen. Az Asthma Allergy Nordics által ajánlott termékek érzékeny bőrű babák számára is alkalmasak. A pelenkák krémmentesek, hogy az Ő speciális igényeihez alkalmazkodva olyan krémet használhassunk ami neki a legjobb. 

A használat során:

Biztosítja a mozgás szabadságát és a tökéletes illeszkedést. Légáteresztő anyagok, segítik a bőr egészségének megőrzését. Puha és kényelmes belső anyagok érintkeznek a gyermek bőrével.

A pelenkacsere alkalmával az oldalán található perforált résznél tépjük el, és egy tisztitó törlés után már mehet is fel a tiszta pelus. Igazán nagy könnyebséget jelent abban az esetben, ha a gyermekünk mozgékony és nem igazán örül, ha megszakítjuk a játékban egy-egy pelenkacserére.

A libero pelenkák hosszú ideje bizonyítanak. Hazánkban is egyre népszerűbb bugyipelenkák már ebben a prémuim márkában is megvásárolhatók. 

Árukereső.hu