10.000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk

Dada pelenkák

Üdvözöljük a Dada pelenkák kategóriában, ahol a kényelmes és kiváló minőségű Dada pelenkák széles választékával várjuk a kisgyermekes szülőket és gondviselőket.

Az új Dada Extra Soft és Extra Comfort pelenkák egyedi kialakításukkal és speciális technológiáikkal teszik lehetővé a kisbabák számára a biztonságos és kényelmes mindennapokat.

A SeconDry technológia azonnali szárazságot biztosít, míg a Liquid Attraction technológia gyors és egyenletes nedvességeloszlást garantál. A Tartós Wetlock technológia hosszú távú felszívódást tesz lehetővé, és a finom E-vitaminnal dúsított felső réteg puhává és kellemessé teszi a pelenkát az érzékeny bőr számára.

A Dada pelenkák hipoallergének, bőrgyógyászatilag teszteltek és klór- és parfümmentesek, így biztonságot és kényelmet nyújtanak a legkisebbeknek. A rugalmas oldal- és hátsó szegélyek, valamint a hármas tépőzár a maximális kényelemről és illeszkedésről gondoskodnak.

Válassza apelenkaüzlet webáruházat a Dada pelenkák széles választékához, és biztos lehet abban, hogy a legjobb minőségű termékeket kapja a kisbabája számára.

Élvezze a szárazságot, kényelmet és a hosszantartó védelmet a Dada pelenkákban!


10termék 110

Üdvözöljük a Dada pelenkák világában, ahol a gondoskodás és kényelem találkozik! Tekintse meg kategóriánkban elérhető kiváló minőségű bugyi- és nadrágpelenkáinkat, melyek kifejezetten tervezve lettek a kisbabák optimális gondozásához.

Dada nadrágpelenkák:

A Dada Extra Soft és Extra Comfort bugyi pelenkák a kényelmet és mozgásszabadságot helyezik előtérbe. A SeconDry technológia azonnali szárazságot biztosít, miközben a Liquid Attraction technológia hatékonyan szívja fel és oszlatja el a nedvességet. A finom E-vitamin-dúsított felső réteg pedig puhává és kellemessé teszi a pelenkát a kisbabák érzékeny bőrének.

A rugalmas oldal- és hátsó szegélyek biztosítják a tökéletes illeszkedést és kényelmet, miközben a hármas tépőzár a szilárd rögzítést garantálja, még nagyobb tevékenység mellett is. A bugyi pelenkák ideálisak mindennapi használatra és hozzájárulnak a baba szabad mozgásához.

Dada bugyi pelenkák: 

Az új Dada Pantsy nadrágpelenkák kifejezetten az aktív kisgyermekek számára készültek, akik mindig mozgásban vannak. Rugalmas oldalaik lehetővé teszik, hogy könnyedén felhúzzák, és a visszahúzásuk is egyszerű és kényelmes, anélkül, hogy meg kellene szakítaniuk a játékot. A pelenka nemcsak kényelmes, de támogatja a pelenkázás megtanulását is.

Mind a bugyi, mind a nadrágpelenkák hipoallergének, bőrgyógyászatilag teszteltek, és klór- és parfümmentesek. Válassza a Dada pelenkákat a maximális gondoskodásért és a kisbabája kényelmeért, melyek hozzájárulnak egy nyugodt és boldog gyermekkorhoz.

Árukereső.hu