10.000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk

Blog
Pelenkaüzlet
2023.01.02 12:02

Libero a régi ismerős márka

Libero a régi ismerős márka

 

 

A Libero Magyarország egyik piacvezető pelenkamárkája, és ezt a címet nem a véletlennek köszönheti. Évtizedek óta bizonyít, gyűjti a tapasztalatokat, majd építi be azokat a gyakorlatba. Ezért van az, hogy a Libero pelenka jó minőségű, miközben pénztárcabarát beszerzési költségekkel büszkélkedik. A hagyományos, tépőzáras kivitelen kívül a bugyi kialakítás a legnépszerűbb a kisbabás családok körében.

A pelus hosszú időn át képes teljesen szárazon tartani a bébik bőrét, miközben bababarát szabásának köszönhetően kényelmes viseletként szolgál. Mivel a nedvességet pillanatok alatt magába zárja, ezért nem irritálja a bőrt. A különböző kategóriájú termékek eltérő méretekben kophatók. Minden esetben célszerű odafigyelni a precíz mérésre, hiszen a siker egyik záloga a ténylegesen testre szabott választás.

A Newborn típus tagjai mini méretűek, a Comfort kategóriát tépőzáras nadrágpelenkák alkotják, az Up&Go bugyipelenkákkal szolgál, míg a Touch termékcsalád prémium jellemvonású tagjaival kényezteti a világra érkező apróságokat.

Árukereső.hu