Felnőttpelenka

Ezeket a felnőtteknek készült pelenkákat tervezték úgy, hogy kényelmesebbé tegyék a betegek ápolását.

A felnőttpelenka nedvességelvezető rendszere megbízható védelmet biztosít a betegek számára, hogy csökkentse a bőrbetegségek kialakulásának kockázatát. Ezek a pelenkák többféle méretben és stílusban kaphatók, így a gondozást igénybe vevők könnyen megtalálhatják a saját igényeiknek megfelelő pelenkát.


26termék
 

Felnőttpelenka egy olyan higiéniai termék, amely segít megőrizni a higiéniát, és javítani a komfortérzetet. 

A felnőttpelenka hangsúlyozottan a felnőttek higiéniás szükségleteit szolgálja. Ezekkel a pelenkákkal a felhasználók általánosságban nagyobb biztonságot és komfortot élvezhetnek. A felnőttpelenkák vízzáró réteget tartalmaznak a húgyutak védelme érdekében, valamint nedvszívó réteget, amely megakadályozza a nedvesség elterjedését.

Használatuk képes megkönnyíti azoknak életét, akik rendszeresen küzdenek fizikai korlátokkal illetve inkontinenciával. Ezek  a pelenkák  akár egész napos kényelmet és biztonságot kínálnak  A felnőttpelenkák anyaga lehet pamut, poliészter, nejlon. Ezek a pelenkák rendelkeznek vastag, rugalmas szövetekkel, amelyek védelmet biztosítanak a bőr számára és kényelmet nyújtanak.