Ujjatlan rugdalózó

Ujjatlan rugdalózó babáknak
Közel száz féle rugit találsz ebben a kategóriában. A termékek nagy része kiváló minőségű, és magyar gyártásból származik.


130termék
 

Ujjatlan rugdalózó, kényelmes és puha viselet a boldog babákért a pelenkaüzlet kínálatában.

A legkisebb gyermekeknek készült ruhadarabok komfortos érzést biztosítanak a csöppségek számára. Mint szülő is nyugodt lehetsz, mert a nálunk forgalmazott rugdalózok kiváló minőségű anyagokból készülnek. A legtöbb ráadásul Magyarországon készül, így csökkentehető az ökológiai lábnyomunk is azáltal, hogy nem több tízezer kilométerről szállítják ide őket.

Ujjak nélküli kivitel a melegebb napokra, illetve, ha elég meleg van a baba szobájában. A lábrész két típusra osztható. Vannak olyanok melyek zártak, így nem kell azon aggódnod, hogy fázni fog a pici lába. A másik fajta pedig mint általában a nadrágok végei, nyitottak. Ha az ilyen rugdalózó vásárlása mellet döntesz, ügyelj rá, hogy ne legyen hideg a gyermeked lába.

Többféle mintázattal találsz a kínálatunkban. Választhatsz a szerint, hogy fiú vagy lány gyermek fogja viselni. A webáruház bal oldalán találsz szűröket. Használd őket bátran, így könnyebben megtalálod, amit keresel.