10.000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk

Blog
Pelenkaüzlet
2023.05.30 20:37

5% kedvezmény 10.000 forint feletti vásárlásnál.

Üdvözöllek kedves Olvasónk!

Az elmúlt években a pelenkauzlet.hu töretlen fejlődésének és a vásárlói bizalomnak köszönhetően mára az egyik legkedveltebb és legolcsóbb webáruházzá váltunk a hazai piacon. De nem állunk meg itt, hiszen folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk nektek.

Ma örömmel jelentjük be, hogy új kedvezményi rendszert vezetünk be! Az új rendszer értelmében minden 10 000 forint feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk. Ez a kedvezmény minden termékre vonatkozik, így mostantól még olcsóbban juthatsz hozzá a számodra legkedvesebb termékekhez.

Ez a kedvezmény nemcsak a megtakarítást segíti elő, hanem köszönetünk jele is nektek, vásárlóinknak. Nélkületek a pelenkaüzlet nem lenne ott, ahol ma van.

A kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás során, tehát nincs szükség semmilyen kuponkódra vagy extra lépésre. Csak válaszd ki a termékeket, tedd őket a kosárba, és a rendszer magától alkalmazza a kedvezményt, ha az összeg meghaladja a 10 000 forintot.

Bízunk benne, hogy ezzel a lépéssel még jobban hozzá tudunk járulni a mindennapi kényelmedhez és még jobb vásárlói élményt tudunk nyújtani számodra.

Köszönjük, hogy minket választasz! Tarts velünk továbbra is, és élvezd a megújult kedvezményeinket!

Szívélyes üdvözlettel, a pelenkaüzlet csapata

 

Árukereső.hu