Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A pommette pelenka gyártója

Nagy Attila
2021. 03. 15. 11:00:00

Celluloses de Brocéliande  Franciaországban vezető szerepet tölt be a női higiénia és a babapelenka gyártásban. Saját márkájuk a Pommette pelenka mely számos kiszerelésben és méretben megtalálható több európai piacon.

 

 

 

 

 A vállalat ami az ügyfeleire koncentrál.

Kutatási és fejlesztési részlegük mindennap azért dolgozik, hogy egyre hatékonyabb baba és női higiéniás termékeket állítson elő. Büszkék a képességükre, hogy meghallgatják a visszajelzéseket, javaslatokat és a kritikákat a gyártott termékeikkel kapcsolatban. Ezeket figyelembe véve fejlesztik folyamatosan a gyártás technológiát.

Gyártóeszköz és a technológia élvonalában.

A cég 20.000 m2-en terül el, és a legújabb fejlett technológiával rendelkező nagy sebességű gépparkkal rendelkezik. A gyártósoraik lehetővé teszik számukra a nagy termelési kapacitás megteremtését, a magas minőség mellett. 

A küldetésük.

Támogatni a környezeti értékek megőrzését és elköteleződni a fenntartható fejlődés mellett. Megtartani a vezető szerepet Franciaországban a női higiénia és a baba  termékek gyártójaként. További piacok megszerzése Európában és a világ többi országában.

A Pommette pelenkák minőségét egy független szervezet az Oeko-Tex ellenőrzi.

Független véleményként elmondhatom, hogy kiváló minőségű pelenkákat gyártanak. Három gyermekes apukaként sokszor használtunk ilyen pelust. Jó tapasztalatom van ezzel a termékkel. Valóban száraz marad a gyermek bőre és a kellemetlen szagokat is magában tarja. Azt gondolom, hogy ár-érték arányban talán a legjobb pelenka ami elérhető Magyarországon.

A pommette pelenka kínálatunk a következő linken elérheted https://pelenkauzlet.hu/pelenka/pommette-pelenka-262